Lirik dan Kunci Gitar Lagu Kalung Emas - Didi Kempot

Lirik dan Kunci Gitar Lagu Kalung Emas - Didi Kempot

Bosan.me
Monday, June 8, 2020


Berikut Lirik dan Kunci Gitar Lagu Kalung Emas yang dipopulerkan oleh Didi Kempot.

Intro]

C Em F G

[Verse 1]

C Em

Kalung emas sing ono gulumu

F G C

Saiki wis malih dadi biru

Dm G

Luntur koyo tresnamu

Em Am

Luntur koyo atimu

F Dm Bb G

Saiki kowe lali karo aku..

[Verse 2]

C Em

Kalung emas kui mbiyen tak tuku

F G C

Tak pasrahke mung kanggo sliramu

Dm G

Gedhe roso tresnaku

Em Am

Yo mung kanggo sliramu

F G C

Ra nyono kowe lali karo aku

[Chorus]

G Am Em

Loro atiku..atiku keloro loro

F G C

Rasane nganti tembus ning dhodo

[Interlude]

Dm G C

[Chorus]

G Am Em

Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari

F D G

Kebangeten opo salahku iki

C Fm G

Opo dosaku iki..

[Interlude]

C Em F G C

Dm G Em Am F Dm Bb G

[Verse 2]

C Em

Kalung emas kui mbiyen tak tuku

F G C

Tak pasrahke mung kanggo sliramu

Dm G

Gedhe roso tresnaku

Em Am

Yo mung kanggo sliramu

F G C

Ra nyono kowe lali karo aku

[Chorus]

G Am Em

Loro atiku..atiku keloro loro

F G C

Rasane nganti tembus ning dhodo

C Fm G C

Opo dosaku iki..
    F       Fm         Em  Am
  Tuhan ~ maafkan diri ini ~
              Dm       Em
  yang tak pernah bisa menjauh
    F            G
  dari angan tentangnya ~
     F     Fm         Em  Am
  namun ~ apalah daya ini ~
          Dm       Em
  bila ternyata sesungguhnya
   F          G        Am  F C Am
  aku terlalu cinta ~ dia
   F          G       (C)
  aku terlalu cinta ~ dia
Outro: C Am F G C