Lirik Lagu Kapalang Nyaah - Abiel Jatnika

Lirik Lagu Kapalang Nyaah - Abiel Jatnika

Bosan.me
Monday, June 29, 2020

Teu wasa kedah ngantosan
Kanteunan mun lami
Hasrat hate ngagedur
Hoyong patarema dina soca sanaos sakiceup
Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah
Mondok ge teu tibra
Kanteunan ngimpen simpe
Sok hoyong ngebatkeun
Lamunan anjeun
Nu sakitu anteungna
Ngogo teuteupan
Sok hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
Tapi karasa asa leuwih kasiksa nalangsa
Mun tea mah anjeun
Rek ngagoda duh gening ku tega
Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah
Mondok ge teu tibra
Kanteunan ngimpen simpe
Sok hoyong ngebatkeun
Lamunan anjeun
Nu sakitu anteungna
Ngogo teuteupan