Lirik Lagu Lima Perkara - Aas Rolani

Lirik Lagu Lima Perkara - Aas Rolani

Bosan.me
Sunday, June 28, 2020

Limang perkara sing perlu dijaga
Pedoman urip ning alam dunya
Aja sampe kita besuke cilaka
Kaniaya ning alam baka
Sedurung sakit jaga mumpung sehat
Yen lagi sugih jaga sedurung mlarat
Jaga sempat sedurunge kejepit
Mumpung lagi rosa jaga sedurung tua
Limang perkara sing perlu dijaga
Pedoman urip ning alam dunya
Aja sampe kita besuke cilaka
Kaniaya ning alam baka
Tamba ati iku limang wernane
Maca Qur'an kudu weru ning maknane
Kapindone sholat wengi lakonana
Kaping telu wong kang soleh gembulana
Kapingpate wetenge kudu kang luwe
Kaping lima dzikir wengi ingkang suwe
Sapa wonge lamun bisa ngelakoni
Insya allahu ta'ala nyumbadani
Limang perkara sing perlu dijaga
Pedoman urip ning alam dunya
Aja sampe kita besuke cilaka
Kaniaya ning alam baka
Kaniaya ning alam baka
Kaniaya ning alam baka